Rullgardiner, standard

rullgardin avskärmande Hasta

Avskärmande rullgardin

En avskärmande rullgardin tar bort det skarpaste solljuset så att du inte blir bländad, men ger ändå lite ljusgenomsläpp så att rummet känns upplyst. Perfekt i köket eller vardagsrummet där du vill ha ljust men vill slippa bländande solljus.

Se våra plain rullgardiner

rullgardin mörkläggande Hasta

Mörkläggande rullgardin

En mörkläggande rullgardin stänger ute allt ljus så att du får riktigt mörkt i rummet. Passar perfekt i sovrummet eller barnrummet där du vill ha så mörkt som möjligt.

Se våra mörkläggande rullgardiner

rullgardin screen Hasta

Screenrullgardin

Screenrullgardinen är en professionell rullgardin som avskärmar bländande solljus samtidigt som du ser igenom rullgardinen. Används ofta på kontor där man vill ta bort störande blänk i datorskärmen men samtidigt vill kunna njuta av utsikten och se genom fönstret. Det tåliga materialet gör även att den lämpar sig bra för utomhusbruk, t.ex. på balkonger.

Se våra screenrullgardiner

Effektrullgardiner

Day&Night rullgardin, Day and Night rullgardin, Day & Night rullgardin
Rullgardin Daybreak Hasta

Day&Night rullgardin

Day&Night är en rullgardin med transparenta ränder i två lager, som gör att du kan variera insynen på ett enkelt sätt. Dessutom ger det en fin effekt i fönstret.

Läs mer om Day&Night här.

Daybreak rullgardin

Daybreak är en smart hybrid av en persienn och rullgardin. Rullgardinen har textillameller som du kan vinkla när rullgardinen är fullt neddragen.

Läs mer om Daybreak här.

Stora rullgardiner

Hastas standardrullgardiner finns i bredder upp till 2 meter. Behöver du en bredare rullgardin finns flera alternativ av måttillverkade rullgardiner i olika prisklasser. När vi gör riktigt stora rullgardiner som är över 2 m både på höjden och bredden så behöver väven ofta skarvas. Skarven är mycket diskret och placeras då så långt upp på rullgardinen så att den ska synas så lite som möjligt.

architect rullgardin med monteringslist

Architect rullgardin
(upp till 290 cm bredd)

Architect är en kraftigare mekanism som finns i bredder upp till 290 cm. Architect kan du få med eller utan monteringslist. Monteringslisten gör att rullgardinen blir mycket enkel att montera. Finns i extra höjd upp till 280 cm, men mekanismen är för liten om du valt en tjock screen-väv i hög höjd. Då passar RCL nedan bättre.

Architect beställer du hos närmaste återförsäljare.

Rullgardin RCL för stora rullgardiner

RCL rullgardin

(Upp till bredd 290 cm och höjd 280 cm)

Behöver du en extra hög rullgardin i tjock screenväv tar det större plats på rullen. Då passar RCL (Rollerblind Components Large) rullgardin bra, eftersom fästet är större.

RCL rullgardiner beställer du hos närmaste återförsäljare.

xl stor rullgardin

 XL-rullgardin

(upp till bredd 500 cm)

Behöver du en riktigt stor rullgardin har vi vårt XL-sortiment som finns i bredder upp till 5 m och höjder 5 m. Gå till närmaste återförsäljare så guidar de dig till rätt XL-rullgardin.

XL-rullgardiner beställer du hos närmaste återförsäljare.

Digitaltryckta designrullgardiner

Få en unik rullgardin med digitaltryck

  1. Välj väv, avskärmande, mörkläggande, screen, Day&Night eller Daybreak
  2. Välj mönster i kollektionsboken Designrullgardiner
  3. Vi trycker och levererar din rullgardin på 3 veckor!

Släpp loss kreativiteten och skapa en personlig rullgardin med ett av våra mönster eller kanske din egen bild? Beställ hos närmaste återförsäljare.

Beställ fototryck på mörkläggande rullgardin

Ladda upp din bild så återkommer vi med förslag på hur vi placerar bilden på rullgardinen och du får godkänna!

concrete digitaltryck rullgardin Hasta

Concrete design tryckt på Day&Night väv.

dream digitaltryckt barnrullgardin Hasta

Dream design tryckt på mörkläggande väv.