GUIDE

Plisségardiner

Frihängande plisségardin F1, måttillverkad, vit avskärmande

Funktionell, och vacker

Plisségardinen är riktigt snygg i fönstret med sin dragspelsveckade väv. Det är enkelt att reglera ljusinsläppet och skydda mot insyn då du enkelt drar gardinen till det läge du önskar. Dessutom har vi modeller som passar till de flesta typer av fönster.

Vi har både måttillverkade plisségardiner och färdiga, fasta bredder.

Passar de flesta fönster

Det finns plisségardiner för inåtgående fönster, takfönster, vridfönster, fönsterdörrar och vanliga fönster. 

Honeycomb är effektiv mot värme

Vid val av dubbel väv (kallas ofta honeycomb) blir plisségardinen riktigt effektiv mot solvärmen. Den dubbla väven gör så att en del av värmen isoleras med hjälp av utrymmet mellan vävarna, där det blir som en luftspalt. 

Flexibelt solskydd

Med plisségardiner kan du enkelt justera ljusinsläppet genom att dra plissén till den höjd du önskar. Vissa modeller kan justeras både upp- och nedifrån.

Stor kollektion

Vi har en stor kollektion med vävar i olika utföranden med olika funktioner och färger. Allt från enkel, avskärmande till dubbel, mörkläggande. 

Plisségardin

Frihängande plisségardin för vanliga fönster

Ska du sätta upp en plisségardin i ett vanligt fönster passar den frihängande modellen bra. Plisségardinen hissas upp och ned med lina. Välj och vraka i vår stora kollektion med plisségardinsvävar.

Plisségardin

Linstyrd plisségardin för vinklade fönster

I vinklade fönster (upp till 70 grader) är det bra att ha en linstyrd plisségardin så att den inte hänger och dinglar när du öppnar fönstret. Den linstyrda modellen kan justeras både uppifrån och nedifrån så att du kan placera den både i nedkant och överkant av fönstret. Passar därför både bra som solskydd och insynsskydd!

Loading