Maila oss: [email protected]

Vi svarar på dina frågor inom två arbetsdagar. Vid frågor, ange gärna artikelnummer och ev ordernummer så att vi lättare kan hjälpa dig. Ibland kan det även vara bra att bifoga ett foto för att förklara något – en bild säger mer än tusen ord 🙂

Du kan även chatta med oss under arbetstid (08.00-12.00 och 12.30-16.30), se ”Chatta”-symbolen längst ner i högra hörnet.

 

Så här returnerar du en produkt:

Om din produkt ankmommit med Posten så medföljer en returetikett som du kan använda om du ångrar ditt köp.

 

Har produkten ankommit med UPS så gäller nedan information:

1. Kontakta [email protected] och meddela att du vill returnera varan. Ange ditt ordernummer och artikelnumret på varan du vill returnera i mailet.

2. Ange adressen där du vill få paketet upphämtat. Tips! Jobbar du under dagen ange din arbetsplats adress med Co Företagsnamnet.

3. Vi skickar dig en returföljesedel och en etikett. Fyll i följesedeln och bifoga paketet samt skriv ut etiketten och tejpa på paketet.

4. UPS kommer till den angivna adressen och hämtar paketet på returdagen mellan 08.00 och 17.00.

5. Vi återbetalar ditt köpbelopp inklusive eventuell fraktkostnad och drar automatiskt av returfraktkostnaden.

 

Mer information och köpvillkor hittar du under Villkor

 

22 tankar om “Kundservice

 1. Shorok says:

  Hej!
  Har en äldre rullgardin från er sortiment ,har tappat den kopplingen som man har på sidorna av rullgardinen för att sen kunna dra upp och ner.
  Undrar om jag kan köpa den.
  Har bilder men vet inte hur jag kan skicka de till er.
  Med vänliga hälsningar

 2. Jeanette Hademalm says:

  Hej jag har skickat efter 6 st omtag men nu när jag ska sätta upp dem så är en helt fel. Stjärnan sitter på änden o den sidan är 5 cm kortare också. Hur ska jag göra då jag vill ha en ny ( jag har slängt förpackningen)
  Hälsn
  Jeanette Hademalm 670611
  Ostra Vindåsen
  63508. Eskilstuna
  070-5881722

  • Therese says:

   Hej Jeanette!
   Vad tråkigt att det är något som blivit fel!
   Skicka en bild på den felaktiga varan till [email protected] så att vi kan se vad som är fel och så ersätter vi dig för den genom att skicka en ny.
   /Hasta

 3. Ingela Brandel says:

  Hej

  Hur menar ni att man ska skriva om man vill beställa era måttbeställda rullgardiner Day and Night , som kan fästas i fönsternisch?
  Förstår inte hur ni menar med: ange bredd ink fästen. Bygger fästena ut åt sidan? Finns ingen bild, som visar hur det ser ut och inga mått angivna för eventuella fästen. Jag önskar förstås att rullgardinens tygmaterial ska täcka hela nischens bredd.

  Av fyra fönster är det ett som har nischmått 109,7 cm . Det fönstret kan väl ha rullgardinen med standardbredd 110 cm?

  Två fönster har nischmått 112,0 cm . Där behöver jag väl beställa rullgardinen 120 cm med kapning till …….. ? cm . Vad rekommenderar ni?
  Ett fönster har nischmått 112,7 cm . Till det behöver jag väl beställa samma 120 cm med kapning till ……? cmVad rekommenderar ni?
  Med vänlig hälsning Ingela

  • Therese says:

   Hej!

   Fästena bygger ca 1,5 – 2 cm på varje sida om rullgardinsväven, så därför går det inte att få en rullgardin som ska sitta i fönsternisch och som täcker med väv i hela nischen. Vi har ett avsnitt på hemsidan med ritningar och filmer som visar hur det går till, kolla gärna in det här https://www.hastahome.se/satta-upp-rullgardin/

   Är nischen 109,7 cm och du beställer en rullgardin som är 110 cm så kommer den inte gå in i nischen. Är nischen 109,7 cm så rekommenderar vi att du drar av 0,5 cm och beställer en rullgardin som är 109,2 cm. Då kommer väven vara ca 109,2-4 = 105,2 cm

   Hoppas att detta hjälper dig, det är lite klurigt att veta hur man ska mäta första gången. Men kolla gärna på våra filmer och annars är du välkommen att höra av dig igen om du behöver mer hjälp!

 4. Hans nordqvist says:

  Hej har beställt tre stycken rullgardiner men hittar inte mailet.Har det blivit något fel?ska jag göra om beställningen .

  • Therese says:

   Hej Hans!
   Tack för att du kontaktar oss!
   Jag kan inte se någon order från i helgen från dig (om du använder samma mail vid utcheckning som du använder här när du kommenterar). Var det länge sedan du lade ordern? Annars ser det ut som att den inte gått igenom så vi får be dig att försöka igen. 🙂

 5. Fredrik Ginstman says:

  Hej. Ni borde byta speditör från UPS. De försökte leverera mina beställda varor till fel adress där förstås ingen var hemma.
  Det innebär att jag nu får hämta ut dem på utlämningsställe istället. Har klagat hos UPS.
  Men om någon felaktigt alltså hade tagit emot mina betalda varor hade rimligen ni eller UPS blivit ersättningsskyldiga.

  • Therese says:

   Tack för din feedback och tråkigt att det krånglat med leveransen. Nov, dec i år verkar ha varit extra hektiskt för våra speditörer och då sker fler fel. Ber om ursäkt för detta och hoppas att det nu har löst sig för dig.

 6. Björn Thyberger says:

  Hej
  Jag är intresserad av er flerspårskena, måttanpassad, 4-spår.
  Hittar inte väggfästen till den skenan på er hemsida och vill veta hur dom ser ut.
  Kan ni skicka eller länka information om lämpliga fästen?
  Björn

 7. Shorok says:

  Försöker beställa med rabatkoden som är giltig till och med idag 4/mars men det går inte det kommer ett meddelande med att koden är slutgiltig 🤔🤔

 8. Madeleine says:

  Hei!
  Undrar på om multifix plisségardin finns i 50 cm bredd? Våre fönster är från glas till glas 52 cm…

  • Therese says:

   Hej Madeleine! Den finns bara i 60 cm än så länge. VI har dock en ny modell på ingång som man kommer kunna måttbeställa, jag kan kolla om vi kan lägga upp den i veckan om det är intressant?

   • Madeleine says:

    Takk for återkoppling. Ja, det hadde varit väldigt interessant! Kunne du skicka lite information på min e-post? Tack!

 9. Anna-Karin Hedman says:

  Hej, Ni anger olika mått som tillkommer vid måttbeställning av multifix. På ena stället står det att väven är 3,1cm mindre än totalbredden och längre ned på sidan står det att väven är ca 3 – 4cm mindre?
  Vad gäller och hur ska jag tänka gällande beställning till fönster som är 78 resp 81cm över själva glasrutanken?

  • Therese says:

   Hej! Om du precis vill täcka glaset så vill du att väven kanske ska gå ut 1 cm på varje sida om glaset. Är glaset 78 cm så vill du då att väven ska vara 80 cm. Då betyder det att du behöver ett totalmått på 80+3,1=83,1 cm.

   Sedan får du ta hänsyn till om du har handtag osv, men normalt sett brukar det inte vara några problem att väven går in en cm, det får plats innanför handtaget.

   Vill du att väven ska gå ut mer och täcka mer av fönsterbågen så kan du låta den gå ut flera cm på varje sida om glaset. Men då när du räknar ihop totala måttet får du kontrollera att fästena inte hamnar för långt ut så det inte får plats (och ta hänsyn till handtag)

   Hoppas den här förklaringen hjälper dig lite på vägen, det är svårt att ge ett generellt råd eftersom alla fönster ser olika ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *