Jobba hos oss

Vi letar efter vanliga människor som har potential att skapa något unikt tillsammans med oss.

Tack vare ett engagerat och sammansvetsat gäng av vanliga människor växer vårt lilla Köpingsföretag snabbt och tar mer och mer marknad. Vi vill träffa dig som har lika stor potential som vi att växa, som är engagerad och tar ansvar och som är prestigelös nog att passa in i ett team där alla hjälps åt för att vi ska utvecklas.

 

Lediga tjänster just nu

Digital säljare/teknisk rådgivare till Hasta Home Köping

Marknadsassistent till Hasta Home Köping

Om du är intresserad av att jobba hos oss, men det inte finns några lediga tjänster ute är du ändå alltid välkommen att skicka in ditt CV på [email protected] så kan vi kontakta dig om det dyker upp en tjänst som kan passa!

Porträttbild Julia

Julia Nilstål
Marketing Manager/Art Director

Hur ser en typisk arbetsvecka ut?
En arbetsvecka i marknadsteamet är väldigt omväxlande, varje dag ser olika ut och det finns en stor frihet i hur dagarna planeras. Det är allt ifrån att fotografera produkter och utveckla våra e-handlar till att producera digitala annonser och nya produktkataloger.

Vilka är fördelarna med att jobba här?
Det händer väldigt mycket – vi är mitt uppe i en spännande resa där vi satsar stort på digitalisering och att nå ut på nya, internationella marknader. Du behöver alltså aldrig ha tråkigt. Sedan är teamet också en av de största fördelarna, vi peppar varandra i både med- och motgång och hjälps alltid åt när det behövs.

Vilka egenskaper behöver man ha för att lyckas?
En nyfikenhet och vilja att lära sig. Ingen kan allt, men är du öppen för ny kunskap och erfarenhet så passar du bra in i vårt team. Det är också bra att vara kreativ, lösningsorienterad och organiserad.

Varför har du valt att börja jobba här, och stanna kvar på företaget?
Jag sökte till Hasta just för att platsannonsen lät så otroligt rolig, och har valt att stanna för att det visade sig vara sant. 

Porträttbild Lasse

Lasse Mutaniemi
Sales and Product manager

Berätta kort om din bakgrund
Jag började på Hasta 1991 som butiksinredare när Hasta var ett litet företag. Vi växte och jag fick snabbt möjligheten att bli säljare på Norrlandsdistriktet. Allteftersom blev kunderna större och jag blev Key Account manager, och nu när vi jobbar internationellt i en koncern är jag Sales and Product manager och arbetar med helheten kring försäljning och produkter.

Hur ser en typisk arbetsmånad ut för dig?
Antingen är jag och besöker våra största kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Eller så är jag i vår fabrik i Kina och går igenom produktnyheter som ska ut på marknaden. Min största uppgift är att ha en nära kontakt med inköpare, vara lyhörd för deras behov och lösa de problem som kommer upp längs vägen. Målet är att vårda de långvariga relationer vi har med våra kunder och att skapa nya.

Vad är de främsta fördelarna med att jobba inom Hasta AB
Ingen dag är lik den andra. Med en egen fabrik i Kina kan vi ta fram nya, unika produkter till våra kunder. Man lär sig nya saker varje dag och med glada och positiva kollegor så kommer vi långt. Jag är också stolt över att det inom företaget finns en enorm kunskap om vår marknad och våra produkter. Det gör det roligt att jobba! 

Vad är viktigt för att lyckas i en roll på Hasta?
Man måste vara intresserad av produkterna och villig att lära sig nya saker. Vara nyfiken och inte rädd för nya utmaningar. Är du en glad och positiv person som har lätt för att skapa relationer och ta olika typer av människor så kommer du att trivas hos oss.

Våra värderingar

Ärlighet
Vi ska vara ärliga i våra samarbeten, i vårt sätt att göra affärer och i vår kommunikation med varandra.

Långsiktiga relationer
Vi har alltid ett trevligt bemötande, vårdar våra relationer och strävar efter samarbeten där alla parter är vinnare på sikt.

Innovation
Vi letar alltid efter nya, innovativa sätt att förbättra våra produkter och vår verksamhet och trivs i en föränderlig värld där vi måste använda vår kreativitet för att utvecklas.

Investera smart
Vi är kostnadsmedvetna och utvärderar alltid hur vi investerar både vår tid och våra pengar. 

Hållbarhet
Vi strävar efter att stödja en positiv utveckling för vår miljö och människor runtomkring oss och investerar i ny, hållbar teknik för att göra det möjligt.

Lika rättigheter
Hos oss är det din prestation och kompetens som är det viktiga, inte ditt kön, etnicitet, religion, sexuell läggning, politiska åsikter eller annat kopplat till din identitet. Hasta som företag är neutral i politiska och religiösa frågor.