Struktur och linnekänsla i Hastas nya gardinkollektion

Hastas nya gardinkollektion innehåller flera spännande tyger i sobert vita och ljusbeiga nyanser som enkelt kombineras med hemmets övriga inredning. Struktur och känslan av linne har varit de gemensamma nämnarna för denna kollektion där gardinerna finns både i färdigsydda mått eller måttanpasssade efter specifika fönstermått.

Välj bland färdiga mått i standard eller extra höga och breda gardiner. Gardinerna levereras med en overlocksöm och går att hängas upp som de är. Du kan även välja att själv justera höjden på gardinerna genom att fålla upp gardinen hemma. Våra måttillverkade gardiner levereras färdigfållade och måttanpassas efter dina unika mått.

mylla-2
mylla-1

Alma

En ljuvlig dröm i beige

Alma är en skir gardin med strukturerad väv i härlig linnekänsla. Nyansen är en mycket ljus ton av beige, vilket gör Alma till ett perfekt val där du vill ha en gardin i en varmare nyans än vit, men samtidigt satsa på ljusa färger. Den spännande strukturen i väven framhävs vackert när solens strålar filtreras genom tyget och fyller rummet med naturligt ljus.

Alma passar fint tillsammans med nyheten Mylla i tjockare tyg både färg- och strukturmässigt för härlig hotellkänsla, men passar lika bra att få stå i fokus som huvudgardin i uppsättningar med ett gardinlager.

132×250 cm
268×280 cm
Måttillverkad

alma-dokie
Alma passar fint tillsammans med gardiner i tjockare tyg, här i kombination med Hawick.
5018950-alma-tyg-2
kisspng-quotation-mark-clip-art-quotation-5ad1467f6f4651

Hastas nya gardinkollektion är framtagen som ett komplement till den övriga gardinkollektionen där de spännande strukturmönstren och de ljust beiga nyanserna gör att vårt utbud nu känns mer komplett. De neutrala tonerna är fortsatt efterfrågade bland våra kunder och just gardiner i beiga nyanser är något vi vet att våra kunder önskar ett bredare urval av.

– Alice Newzella, Brand Experience Manager, Hasta Home

Mylla

Rustikt och lantligt med linnestruktur

Tyget i nykomlingen Mylla har en rustik linnekänsla i en neutral ljusbeige nyans som ger hemmet en naturlig, luftig känsla. Mylla är en gardin i tjockare modell som blir riktigt snygg ihop med den tunnare Alma för en trendig hotelluppsättning. Det tjockare tyget avskärmar utan att blockera ljusinsläppet vilket gör Mylla till den perfekta gardinen i hemmets alla rum. Linnestrukturen är lika snygg som trendig och passar lika bra i det minimalistiska hemmets elegans som det lantligt ombonade.

132×250 cm
268×280 cm
Måttillverkad

mylla-bred
mylla-aiinterior
mylla-tyg-1
kisspng-quotation-mark-clip-art-quotation-5ad1467f6f4651

Linnekänslan är fortsatt trendig och karaktäriserar flera av våra nya gardintyger. Gardiner med linnekänsla ger en exklusiv med samtidigt naturlig känsla som passar alla typer av hem.

Flora

Fånga ögat med mönster

Det fina strukturmönstret hos Flora drar verkligen ögat till sig och påminner, precis som namnet, om ett vackert flor. Denna skira gardin är dekorerad med små, invända knutar som ger ett spännande utryck utan att vara för utmärkande. En skir gardin är ett perfekt val när du önskar insynsskydd utan att förlora ljusinsläppet och Floras vackra struktur gör att gardinen skapar ett mer levande uttryck än helt släta gardiner. Flora kan även kombineras med tjockare gardiner för att skapa uttrycksfulla kombinationer som lyfter ditt hem och adderar en känsla av lyx och elegans – precis som på bilden tillsammans med vår nyhet Mylla.

132×250 cm
268×280 cm
Måttillverkad

flora-mylla
flora_webb_3
kisspng-quotation-mark-clip-art-quotation-5ad1467f6f4651

Utmärkande mönster kan vara snyggt och är trendmässigt rätt även under nästa år, men kan också kännas för vågat att satsa på när det gäller utmärkande inredningsdetaljer som gardiner. Därför har vi i denna kollektion satsat på invävda, mer diskreta mönster som ger spännande effekter utan att ta över.

Minna

Trend möter tradition

Rutigt är ett tacksamt mönster att satsa på och det vackert utstansade rutmönstret hos Minna känns trendigt såväl som minimalistiskt. Minna är en spännande addering till Hastas skira gardintyger och beroende på vilka inredningsdetaljer den kombineras med och vilka miljöer Minna får ta plats i, blir den en mycket flexibel gardin att styla med. I det lantliga köket förhöjer Minna till den rustika, ombonade känslan och kombineras vackert med möbler i äldre charm. I ett minimalistiskt hem med skandinavisk känsla blir Minna en naturlig del av inredningen men är samtidigt ett snyggt alternativ när en helt slät gardin känns för uttryckslös.

132×250 cm
268×280 cm
Måttillverkad

minna_webb_1
minna_webb_2
minna_webb_3

Flexibel uppsättning
med comboband

Allas Hastas gardiner levereras med comboband som är ett veckband, rynkband, hällband och waveband i ett och möjliggör flera snygga gardinuppsättningar. Häng gardinerna med rynkbandskrokar i en trendig waveuppsättning, med traditionella fingerkrokar för vackra franska veck eller direkt på din gardinstång. I vår utförliga gardinguide kan du läsa mer om hur du hänger upp och stylar dina gardiner

Fingerkrok med hög fattning, 2 fingrar

Shoppa produkterna

Loading