Julen på Hasta home

Neutralt och naturnära

JULEN PÅ HASTA HOME

Neutralt och naturnära

Julen är en tid för återhämtning och rekreation. Vi vill hitta julkänslan utan stora förändringar eller tidspress, och skapa ett inbjudande hem att njuta av hela vintersäsongen. Med detaljerna hittar vi julstämningen – basen skapar det varma vinterhemmet. Med härliga kontraster mellan den moderna och det lantliga sätter vi känslan i jul.   

 

 

Gardin Viska vit

I jul längtar vi efter nedvarvning och lugn, såväl som gemenskap och umgänge. Med en neutral bas och mysiga textilier skapar du enkelt ett hem att svepa in sig i och njuta av säsongens alla glädjeämnen.    

Dekorklämma Lilja

Kuddfodral Lina grå och beige

Gardin Lina varmvit

Gardin Ljuva mörkgrå // Kuddfodral Ljuva mörkgrå

 

De jordnära färgerna är perfekta för den varma, stämningsfulla känslan som är så speciell under denna magiska tid på året. Naturliga material och skogens grönska ger en rustik touch som ökar den mysiga känslan under de kalla vintermånaderna. 

Gardin Lina brun

“I jultider har man tid till att ha tid” 

Asta Lie Isaachsen

Utgå från en neutral bas för att skapa behagliga miljöer som fungerar under en längre säsong. Den djupt gröna nyansen är helt rätt i år, och skapar en vacker kontrast i den naturnära, varma basen. Med mindre detaljer ökar du enkelt julkänslan och sätter stämningen utan att behöva kompromissa din stil eller göra större förändringar i din inredning.  

Gardin Stilla mörkgrön // Gardin Lina mörkgrå på bordet // Gardin Vilja brun

Genom att inreda och förbättra vårt hem i en neutral färgskala, skapar vi en oas som andas lugn och värme under den kallare säsongen. En plats att längta efter att komma hem till. 

Gardin Vilja greige // Gardin Viska vit