25% på alla gardiner i standardmått med kod: GARDIN25

SS22 – vår nya

Gardinkollektion

Viska

Viska är det självklara valet när du önskar en slät, skir gardin. Den ger ett vackert intryck såväl på egen hand som i kombination med tjockare tyger för den perfekta hotellkänslan. 

I höstas introducerade vi Viska i vitt och rosa, och nu adderar vi två trendigt gröna nyanser som skapar spännande kontraster. Ytterligare en nyhet är Viska i beige – en härligt sandig nyans som passar många olika inredningsstilar.  

Gardin Viska, vit
Gardin Viska, grön

Svala recycled

Precis som vår storfavorit Dokie, har Svala ett härligt mjukt tyg med ett vackert fall. Tyget är dessutom tillverkat av 100% återvunnet material och finns i 3 naturnära färger. Tyget är mörkläggande, vilket ger dig en gardin som både är snygg, funktionell och hållbar! 

Gardin Svala, mörkläggande, beige
Gardin Svala, mörkläggande, ljusgrå
Gardin Svala, mörkläggande, grön

Svala kommer i en ljusgrå, beige och grön färg.

Gardin Vilja, roströd

Vilja

En något strukturerad, skir gardin som med sitt följsamma tyg ger perfekt böljande vågor. Finns i flera nedtonade färger för att skapa en lugn atmosfär och göra hemmet personligt. Väven har en lätt lyster.

Nu finns Vilja i en trendig, roströd nyans. Sedan tidigare finns även greige, brun och ljusblå i kollektionen.

Gardin Skimra, beige, extra hög & bred
Gardin Skimra, beige

Skimra

Med ett lätt strukturmönster och skimrande tyg gör sig Skimra riktigt vacker i fönstret. Nu introducerar vi denna kundfavorit i en härligt beige nyans som ger ditt hem ett varmare uttryck utan att förlora det härliga ljusinsläppet. Finns sedan tidigare i både vitt och ljusgrått.

Måttillverkad hotellgardin Dokie, mörkläggande, roströd

Dokie

Denna populära gardin är med sitt mörkläggande, mjuka tyg lika snygg som funktionell. Den nya färgnyansen är varm och inbjudande samtidigt som den dämpade färgtonen skapar en ombonad känsla utan att bli för intensiv. Finns sedan tidigare i bland annat beige, ljusgrå och svart.

Loading