20% på all mörkläggning med kod: ML20

Hemma hos Anita Ibric
Gardin Malva vit måttillverkad

Hemma hos Anita Ibric

Gardin Malva vit måttillverkad

I ett totalrenoverat radhus utanför Stockholm bor Anita Ibric med sambo och tre barn. Anita, som till vardags arbetar som jurist, beskriver sin stil som ”Skandinavisk med en twist” – något som återspeglas i de naturliga materialvalen och färgsättningen i hennes hem. Anita har inrett genomgående med måttanpassade gardiner så den lyxiga hotellkänslan återfinns i husets alla rum och skapar en enhetlig och ombonad känsla.

Malva vit och greige måttillverkad gardin
Malva vit och greige måttillverkad gardin

Naturliga nyanser och materialval

De dominerande färgerna i Anitas hem är beige och greige i olika nyanser som kombineras med svarta detaljer och olika träslag. Anita berättar att för henne är det viktigt att inreda personligt snarare än att hålla sig till en specifik stil. Hemmet domineras av sociala ytor där umgänge med vänner och familj ska falla sig naturligt.

Anitas val av naturliga färgtoner utgör en harmonisk bas men är allt annat än färglös! Genom att addera personliga inredningsdetaljer och härlig växtlighet skapar Anita ett hem där spännande former och personliga uttryck skapar hennes unika stil. 

”Min stil inspireras av den skandinaviska stilen, men med en egen twist. Jag gillar att prova olika materialval i kombination med varandra och går mycket på känsla när jag inreder och försöker inte tänka alltför mycket på att hålla mig till enbart en stil. Jag tar inspiration av exempelvis nordisk design, japandi-stilen, den mjuk minimalismen samt feng shui genom att bland annat tillföra en hel del blommor som förhöjer harmonin i hemmet.”

Hemma hos Anita Ibric
Måttanpassade gardiner

Anita har inrett samtliga rum med måttanpassade gardiner – dels för att få till den ombonade hotellkänslan, men också av praktiska skäl som insynsskydd. Att inreda med gardiner är också smidigt när det gäller att kunna variera sin inredning. Anita tipsar om att möjligheten att kunna rotera inredning och gardiner för variation och för att enkelt skapa en ny känsla i ett rum som är i behov av en förändring. På så sätt så är det inte heller lika enkelt att tröttna på sin inredning. Takhöjden är ofta densamma överallt i ett hem och samma typ av fönster återkommer ofta i flera rum, vilket innebär att även måttanpassade gardiner erbjuder denna möjlighet.

På frågan om sitt bästa gardintips är svaret från Anita glasklart:

”Att investera i måttbeställda gardiner är mitt bästa tips. Det är så värt det! Utgå från utrymmet du har framför dig och välj det skräddarsytt. ”

Att varje detalj är genomtänkt i Anitas hem är tydligt. De måttanpassade gardinerna i neutrala nyanser utgör en perfekt bas där detaljerna sätter känslan och där naturliga inslag av blomster och växter adderar en frisk och vårig atmosfär. 

För er som vill följa Anita och hennes drömhem, så gör ni det här

Vill du ha hjälp med din
skräddarsydda gardinlösning?

Boka en videokonsultation online där våra experter hjälper dig med produktval och mätning för att hitta din perfekta solskyddslösning utifrån dina unika önskemål och behov. 

Gardin Malva vit måttillverkad

Loading