Scandi christmas

Renew the traditional

Neutralt och jordnära 

Vi tror på att skapa julkänsla utan att behöva kompromissa med sin stil eller gå utanför sin comfort zone. Sätt känslan med detaljerna – men satsa på inredning som fungerar året om och som besparar dig både tid och arbete. Textilier i neutrala toner ger den där varma och inbjudande känslan vi vill njuta av i jul, samtidigt som det är en tacksam bas att utgå ifrån när vi vill variera övrig inredning beroende på säsong.
Välkommen till vår skandinaviska jul!
Jul på Hasta 2020
Gardin Luton / Kuddfodral Lina

Tid för avslappning

Hotellgardiner i dubbla lager är lika snyggt som funktionellt! Mörklägg med en tjockare gardin, och öppna upp på morgonen och låt vintermorgonens ljus strömma in genom den tunnare gardinen. Mycket textilier i sovrummet skapar en lugn oas för julens återhämtning och härliga sovmorgnar. 

Gardinring som servettring
Jul 2020 på Hasta, dukning
Dekorklämma/servettring Lila
Kuddfodral i greige

 Att inreda ton-i-ton ger en samlad känsla och en harmonisk helhet. Den skandinaviska trenden är känd för sitt avskalade intryck med minimalismen i fokus. Byt ut de krispigt vita nyanserna i jul till en mörkare bas som samspelar med övrig inredning för en varmare känsla som bjuder in till samvaro och återhämtning i hemmets alla rum. 

Gardin Dokie ljusgrå & mörkgrå
Jul på Hasta - kuddfodral i beige sammet

Inspiration från naturen

 De jordnära nyanserna kompletteras vackert med naturens rustika charm som vi tar med oss in i hemmet denna säsong. I jul vill vi återskapa den lantliga, traditionella känslan med naturliga material och detaljer som bryter av och skapar kontraster. 

Gardin Ljuva i sammet, julgardin
Gardin Ljuva, mörkgrå / Gardin Skimra, ljusgrå

Det är som att ute och inne vill varandra någonting”

– Ernst Kirchsteiger

Loading