20% på ett helt köp med kod: OFF20

Sätt färg på våren


Lagom till att vårsolen börjar värma släpper vi nu den andra delen av vår nya gardinkollektion! Här hittar vi både en spännande nyhet och favoriter från vår befintliga kollektion i nya, något mer dramatiska färger. I den första delen dominerade de beiga gardinerna, och hur mycket vi än älskar denna varma men ändå neutrala nyans, är vi nu glada att få introducera lite mer färg i vårt gardinsortiment.

I vår trendspaning för 2022 såg vi hur de jordiga kulörerna fortsätter att vara heta, men samtidigt dyker det upp en hel del poppiga kulörer som livar upp och skapar vackra konstraster i hemmet. Låt dig inspireras nedan av två olika sätt att tillföra färg till din inredning med några av denna säsongs stora trendnyanser!

Gardin Svala, mörkläggande, grön
Gardin Viska, dovgrön

Den sköna gröna

Vi fullkomligt ÄLSKAR denna härliga färg som spås bli den stora kulören i fokus under 2022! De gröna nyanserna ger härlig energi och försätter den redan heta trenden att inreda med naturen som inspiration. Samtidigt är det en tacksam färg som är lätt att matcha och inreda med utan att den upplevs för intensiv eller övertagande. Färgen kombineras vackert med inredningsdetaljer i härliga naturmaterial och harmoniserar väldigt väl med den populära beiga nyansen som dominerar i många skandinaviska hem. Att addera gröna detaljer och textilier blir därför ett enkelt sätt att introducera mer färg i hemmet, utan att behöva ändra balansen eller stilen drastiskt. Dessutom är det en färg som ger energi och gör oss glada – ett perfekt sätt att välkomna den efterlängtade våren med andra ord!  

Gardin Vilja, roströd
Måttillverkad hotellgardin Dokie, mörkläggande, roströd

Värmande roströd

Även röda, starkare toner finns med i vår trendspaning 2022! Den härligt roströda nyansen är ett spännande, mer vågat alternativ till de neutrala jordfärgerna, men samtidigt en färg som tillför ett lugn och harmoni till ditt hem tack vare sitt dova uttryck. Denna brända nyans gör sig särskilt vacker på textilier och andra inredningsdetaljer och gifter sig väl med en neutral bas som en poppande accentfärg. De röda tonerna kan kännas lite ovant i den klassiskt väldigt ljusa skandinaviska inredningen, men vågar man röra om lite i grytan är den roströda nyansen en vacker trendfärg att introducera i hemmet för en ombonad, rofylld känsla.

Shoppa vårnyheter

Loading