Trendspaning 2022

Gardin Ljuva och Kuddfodral Ljuva i sammet

ROFYLLT OCH NEDTONAT

Ton i ton eller kontraster – den mörka, dova färgskalan är trendig denna säsong och blandas på nya spännande sätt för skapa harmoni i inredningen. Brunt är säsongens stora trendfärg och kombineras vackert med naturliga material för en rustik touch. För att tillföra en livfullhet som inte krockar med den harmoniska, blandar vi material som linne och sammet och skapar effekter med blanka strukturer och spännande detaljer.

Hotellgardin Leo, transparent vit
Måttillverkad hotellgardin Leo, transparent vit

NATUREN I FOKUS

I denna trend får naturnära material och det naturliga ljuset ta plats i vår inredning. Färgskalan är fortsatt dov men de kalla, blonda vintertonerna är i fokus. Även brända färgtoner förstärker den naturnära känslan i våra hem och skapar vackra kontraster tillsammans med spännande ytor och strukturer. Inred gärna ton-i-ton för att ge ditt hem en härlig helhetskänsla som känns harmonisk utan att bli enformig. 

Måttillverkad gardin Stilla, ljusgrön
Måttillverkad gardin Stilla, mörkgrön

EFFEKTFULLT I FÄRG

Den sista trenden vi vill slå ett slag för, är den som satsar på effektfulla färger som bas i sin inredning och skapar en mer dramatisk effekt än de neutrala tonerna. Det klassiskt svarta byts ut mot mörkt blå nyanser för att skapa en vintrig atmosfär i det skandinaviska hemmet. Här hittar vi även de djupt gröna nyanserna som ger ett varmt och inbjudande hem som för tankarna till naturens grönska. Naturliga material som trä är viktiga inslag i denna trend där utomhuskänslan fortsätter att dominera.

Loading