25% på alla gardiner i standardmått med kod: GARDIN25

4 sätt att inreda med beiga gardiner

Den beiga trenden är fortfarande högaktuell och syns numera i varje stilsäkert hem. De naturnära tonerna är lika snygga som tacksamma att inreda med och ger ett mer levande intryck än de klassiskt vita som historiskt sett dominerat den skandinaviska inredningen. Här visar vi 4 sätt att inreda med gardiner i ljuvliga, varma nyanser.

Måttillverkad hotellgardin Dokie, mörkläggande 95%, beige
Måttillverkad hotellgardin Dokie, mörkläggande 95%, beige

Ton-i-ton

Våga inred ton-i-ton där färgtonerna får samspela med varandra. Det ger rummet en slående stilsäkerhet och trivsamhet. Ett sätt för att lyckas med detta är att kombinera olika texturer för att skapa ett djup i inredningen.

På bild har Malin Lindell matchat sina varma väggar med en slät, mörkläggande gardin. Tillsammans med det strukturerade överkastet och pläden skapas en fin kontrast i texturerna. 

Gardin Lina, beige
Gardin Lina, beige

Naturnära

Välkomna solen och låt ljuset strila in genom en gardin i vacker linnestruktur. Det lite mer rustika tyget ger inredningen en naturlig, luftig känsla. Matcha med ljusa träslag och obehandlade material som bjuder in naturen i ditt hem och förvandlar rummet till en rofylld oas.

Måttillverkad gardin Silent Night, mörkläggande 100%, beige
Gardin beige i barnrum

Addera värme 

Om basen i din inredning utgörs av väldigt ljusa toner, kan det vara en bra idé att lägga till några varmare nyanser för att öka den ombonade känslan. Du får en varmare rymd i rummet utan att göra avkall på det lugna uttrycket. De beiga tonerna är dessutom ett enkelt sätt att addera värme i din inredning utan att skapa för starka kontraster. På så sätt blir övergången mellan tonerna mjukare och helhetskänslan mer harmonisk. 

Sammetsgardin beige med vit skir gardin
Flamskyddad gardin Hawick

Fixa hotellkänslan

Hotelltrenden är utan tvekan här för att stanna, och med beiga nyanser kommer den helt till sin rätt. Låt de varma nyanserna dominera i sovrummet, tillsammans med mycket textil och dämpad belysning- för den där lyxiga hotellkänslan! De neutrala tonerna samspelar vackert med de vita – en skir gardin och krispigt, vita sängkläder fulländar den exklusiva känslan i rummet. 

Loading