Nu är det sista dagen på Formex och vi är supernöjda! Vi har träffat många nya trevliga människor, fått berätta om vårt ReDesign-projekt tillsammans med Refo och lärt oss av andra, trendspanat och inspirerats av både design, återbruk och framtidstänk. High Five säger vi!

Hasta och Refo på Formex 2015

Vi har även visat våra nyheter för i år som kommer att lanseras här på shoppen i november. Tre nya mönster: Blomma, Kvinna, Natur och Alger kommer på gardiner, kuddfodral och solskydd. De nya mönstren koordineras med fina enfärgade produkter i matchande färger.

DSC_8838DSC_8842

DSC_8787

Hasta och Liselotte på Refo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Loading