20% på all mörkläggning med kod: ML20

Inredning för de minsta

Sätt känslan i barnrummet med textilier i harmoniska färger eller lekfulla mönster. Vår nya barnkollektion höjer mysfaktorn hos de små och mörklägger enkelt rummet för en bättre sovstund. 

Gardinlängder

Våra mönstrade barngardiner – Owl och Elephant – kombinerar funktion med en drömmig design som passar perfekt in i barnrummet. Väven är 95% mörkläggande så att barnet kan sova gott oavsett tid på dygnet. Finns även som matchande rullgardiner. 

För en mer neutral inredning så har vi även ett stort utbud enfärgade gardiner i vår ordinarie kollektion. Varför inte satsa på mysiga sammetsgardiner i gammelrosa eller kombinera en mönstrad gardin med en enfärgad i samma färgskala? 

Rullgardiner

Rullgardiner har länge funnits i våra hem och är ett enkelt och smidigt sätt att mörklägga. Våra barnrullgardiner är 100% mörkläggande och blir med sina lekfulla mönster dessutom en fin inredningsdetalj i barnrummet. Perfekt alternativ till gardiner då den enkelt varieras i höjd med kulkedja och självklart barnsäker tillsammans med den medföljande säkerhetsanordningen. 

Sänghimlar

En sänghimmel har verkligen förmågan att sätta känslan i barnrummet! Det är en snygg inredningsdetalj som enkelt höjer mysfaktorn för de små och skapar en trygg och ombonad sovplats.

Vår sänghimmel i retro-stil är enkel att montera och kan lätt varieras beroende på tycke och smak. Stängerna kan placeras både vid sängens huvudända eller på långsidan om man vill att sänghimmeln ska täcka hela sängen.

Se 3 sätt att inreda med sänghimlar på här.

Loading