#YESHASTAHOME

Vi älskar när du visar våra produkter i sociala medier! Vi hade blivit väldigt glada om vi fick dela din bild i våra kanaler. Sådana kanaler inkluderar våra sociala medier-plattformar, vår hemsida, e-postutskick, betald annonsering i sociala medier och för andra kommunikations- och marknadssyften. Din bild kan komma att användas tillsammans med din text, hashtags och kommentarerna från din post, men vi kan också välja att publicera bilden utan text och hashtags.

Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yeshastahome, eller klicka och och godkänna via länk i DM: godkänner du följande:

  1. Du tillhandahåller Hasta AB en icke-exklusiv och global licens till att använda alla de bilder du har svarat med #yeshastahome på, i sin marknadsföring. Detta avser ovan nämnda kanaler.
  2. Du äger alla rättigheter till dina bilder och har tillåtelse från eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna.
  3. Härmed befriar du Hasta AB från alla skyldigheter att betala dig för användandet av dina bilder, samt befriar och accepterar att hålla Hasta AB och alla personer som handlar för Hasta AB:s räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användning av bilderna enligt ovanstående beskrivning.
  4. Du godkänner att Hasta AB använder din bild tillsammans med sin text, hashtag och kommentarer från originalposten, eller utan text och/eller hashtag.
  5. Genom att svara på vår förfrågan med #yeshastahome, eller godkänna via länk, så godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

Loading