Vi presenterar vårt nya Servicepartnerkoncept

Vi berättar mer om hur du kan nå ett stort antal nya kunder och öka din egen försäljning genom att vi förmedlar kunder från vår hemsida så att du kan sälja produkter och service till kunder i ditt närområde.

Bli först i ditt område och erhåll certifiering

Genom att delta på eventet kan du bli första servicepartner i ditt område och du har också chans att bli certifierad Hasta Servicepartner. Som certifierad servicepartner premieras du på hemsidan och det ger en kvalitetsstämpel ut mot slutkunden.

För certifiering krävs att du deltar på eventet samt att du eller din personal som utför montering deltar och blir godkända på vår monteringsutbildning (mer info nedan).

Det senaste inom gardiner och solskydd

Vi berättar om de senaste trenderna inom inredning och hur gardiner blir en allt viktigare del av ett rum.

Vi visar även upp våra senaste nyheter inom gardiner och solskydd och utbildar i våra produkter så att du har de bästa förutsättningarna att kunna sälja till våra gemensamma kunder.

Monteringsutbildning

Dagen efter Servicepartner-eventet bjuder vi in till en heldag där du med hjälp av praktiska övningar får lära dig hur du monterar våra produkter. 

Utbilda dig till certifierad Hasta Servicepartner

För dig som kommer att besöka våra gemensamma kunder och montera produkterna har vi tagit fram en kostnadsfri heldagsutbildning där vi går igenom hur du monterar våra populäraste produkter.

Vi presenterar vad som är viktigt att tänka på vid mätning och montering och i slutet av varje moment får du själv visa att du kan montera våra produkter. 

Efter deltagande på servicepartnereventet och godkänt på montörsutbildningen får du diplom som bevis på att du är en certifierad Hasta servicepartner.