25% på alla gardiner i standardmått med kod: GARDIN25

SCREENRULLGARDINER

Värmereducerande solskydd med utsikt

Screenrullgardin svart, måttillverkad
Hasta Tension skruvfri rullgardin screen Cumulus, vit
Multifix, Screenrullgardin, måttillverkad, vit
Screenrullgardin, vit, 28 mm, måttillverkad

97% UV-blockering

(95-97% beroende på väv)

13% synlig transmission

(13-23% beroende på väv)

78% reflekterad solenergi

(53-78% beroende på väv)

Stänger ute solvärme

Ett effektivt solskydd när det är viktigt för dig att reducera solvärmen, och samtidigt behålla det naturliga dagsljuset. 

Behåller utsikten

Med våra screenrullgardiner behöver du inte göra avkall på utsikten! De motverkar även känslan av instängdhet samtidigt som du får ett effektivt solskydd. 

Skyddar mot insyn

Utsikten är kvar – men insynen är skyddad. En perfekt lösning mot nyfikna grannar och extra bra när du har stora fönster där du inte vill kompromissa med ljusinsläpppet! 

Observera att insynsskyddet för screenvävar endast fungerar i dagsljus. Vid mörker utomhus och tända lampor inne, så kommer insynsskyddet inte att fungera.

Tar bort blänk

Behöver du en paus från de ljusa sommarkvällarna så är screenrullgardinerna även perfekta för att motverka irriterande blänk i tvn eller datorn. 

Stor kollektion

Screenvävarna finns i flera utföranden med varierande struktur och färg. De flesta av våra rullgardinsmodeller kan väljas med screenväv.

Lätt att hålla ren

Med en traditionell rullgardin kan det vara svårt att få bort eventuella fläckar, men screenvävarna är tack vare sitt material lätta att hålla rena och torka av med en fuktig trasa. 

Screenrullgardin svart, måttillverkad

Flexibla valmöjligheter 

Vi har flera olika rullgardinslösningar med screenväv i vårt sortiment.

Standardrullgardiner i färdiga mått finns i flera färger med en utvald screenväv i hög kvalitet. För stora fönster finns modellen Architect som kan måttillveras både med extra höjd och bredd i utvalda vävar.

Även våra populära skruvfria modeller Multifix, Tension och Fusion kan tillverkas med screenväv enligt dina specifika mått för en perfekt passform. 

Loading