AW21 – Vår nya

Gardinkollektion

AW21 – Vår nya

Gardinkollektion

VISKA

Viska är det självklara valet när du önskar en slät, skir gardin. Den ger ett vackert intryck såväl på egen hand som i kombination med tjockare tyger för den perfekta hotellkänslan.

VISKA

MALVA recycled

Med återvunnet material som låter det naturliga ljuset bli en vacker del av inredningen, blir Malva en gardin för alla typer av rum. Det lite mer rustika tyget som påminner om linne ger inredningen en naturlig, luftig känsla. Malva kommer i två färger – en härlig vit gardin och en trendig greige nyans.

Malva kommer i två färger – en härlig vit gardin och en noga utvald greige nyans.

MALVA

Något vi på Hasta älskar med textilier är flexibiliteten – samma tyg kan passa in i många olika inredningsstilar och addera till rummets helhetskänsla. 

VILJA

En något strukturerad, skir gardin som med sitt följsamma tyg ger perfekt böljande vågor. Finns i flera nedtonade färger för att skapa en lugn atmosfär och göra hemmet personligt. Väven har en lätt lyster.

VILJA

STILLA blackout

Med ett tjockare, mörkläggande tyg säkerställer du en god natts sömn med denna gardin. Stilla är perfekt i sovrummet där vi ofta vill ha en lugn och avslappnad miljö. Tillsammans med ett par skira gardiner skapar du enkelt den snygga hotellstilen.  

Stilla har ett slätt, glansigt tyg som i närmast ger en silkeslook när ljuset faller på. Dessutom är väven lika fin på baksidan, och blir därför även perfekt som rumsavdelare.

STILLA read more

LINA

Lina är som vackrast i fönstret, när ljuset silar in genom strukturen i tyget. Nu har vi kompletterat Lina med två nya färger: mörkgrå och brun. I sortimentet finns sedan tidigare varmvit, beige och grå. 

LINA