20% på ett helt köp med kod: OFF20

Gardinskenor för tunga gardiner

Belastningen för en skena kan ibland bli väldigt hög, till exempel vid tunga, mörkläggande gardiner. Vi har skenor som är anpassade för att klara hög vikt, och här nedan visar vi vilka. Du kan i många fall använda även våra andra skenor för tunga gardiner, men du kan behöva fler fästen och kortare avstånd mellan fästena för att det ska bli stabilt.

curtain rail

Superellipse

Elegant och lyxig skena i metall – finns i 5 utvalda färger. Skenan är utrustad med glid med gummihjul som ger ett tyst glid och gör att även väldigt tunga gardiner glider lätt. Kan väljas med LED-belysning. 

Superglide

Gardinskena med glidinlägg som gör att även riktigt tunga gardiner glider väldigt bra i skenan. Rekommenderas när du önskar gardiner som glider extra lätt i skenan.

Gardinskena Superglide
Vit cabinskena

Cabinskena

För riktigt tunga gardinuppsättningar som ska klara att du drar och sliter i dem (t.ex. i offentlig miljö) välj Cabinskenan.

Motoriserade skenor

Öppna gardinerna på morgonen med bara en knapptryckning på fjärrkontroll eller väggkontroll. Vi har ett antal motoriserade gardinskenor som tillverkas efter måtten på ditt fönster. Vi har 4 stycken olika motoriserade skenor som klarar från 30 till 60 kg! 

Motorskena hotellgardin dubbla Hasta
Lindragsskena, måttillverkad, Hasta

Kraftig lindragsskena

Vår kraftiga lindragsskena klarar upp till 45 kg! Med en lindragsskena får du snabb reglering av ljusinsläppet med en enkel manövrering. Lägg till mittöppning så kan gardinerna, istället för att öppnas åt ena hållet, öppnas från mitten och skjutas åt båda sidor. 

Loading