fbpx

Ny säljorganisation för att öka försäljningen i din butik!
Vi på Hasta gör en storsatsning för att öka försäljningen i butikerna med en ny, stark säljorganisation! På senare år har stort fokus varit på att modernisera och stärka vårt varumärke genom att skapa en digital marknadsplattform. Nu tar vi nästa steg och rekryterar nya medarbetare som ska driva försäljning hos er återförsäljare med stöd av nya digitala verktyg. Detta är första steget i en kraftfull expansionsplan, både i Sverige och ut i Europa.

Ny säljorganisation för att öka försäljningen i din butik!
Vi på Hasta gör en storsatsning för att öka försäljningen i butikerna med en ny, stark säljorganisation! På senare år har stort fokus varit på att modernisera och stärka vårt varumärke genom att skapa en digital marknadsplattform. Nu tar vi nästa steg och rekryterar nya medarbetare som ska driva försäljning hos er återförsäljare med stöd av nya digitala verktyg. Detta är första steget i en kraftfull expansionsplan, både i Sverige och ut i Europa.

Försäljningschef
Freddy Johansson

Den 1 september kliver Freddy Johansson in som ny försäljningschef för Hasta AB. Freddy har en lång och gedigen karriär inom IKEA, från produkttekniker till varuhuschef för 900 anställda på IKEA Kungens Kurva. Han har även varit medlem av IKEAS svenska ledningsgrupp. I sin roll som varuhuschef har Freddy arbetat i över ett decennium med att leda människor och driva försäljning, både i butik och online. Med Freddy i spetsen för vår säljorganisation har vi det ledarskap som krävs för att kunna påbörja en spännande tillväxtresa tillsammans med er, våra kunder.

Försäljningschef
Freddy Johansson

Den 1 september kliver Freddy Johansson in som ny försäljningschef för Hasta AB. Freddy har en lång och gedigen karriär inom IKEA, från produkttekniker till varuhuschef för 900 anställda på IKEA Kungens Kurva. Han har även varit medlem av IKEAS svenska ledningsgrupp. I sin roll som varuhuschef har Freddy arbetat i över ett decennium med att leda människor och driva försäljning, både i butik och online. Med Freddy i spetsen för vår säljorganisation har vi det ledarskap som krävs för att kunna påbörja en spännande tillväxtresa tillsammans med er, våra kunder.

Key Account Manager
Jonas Skoglund

Jonas har i sin senaste roll på ett stort, globalt logistikföretag, ansvarat för en bred kundportfölj med ett stort antal kunder inom e-handel. Detta har gett honom en gedigen förståelse för den moderna, digitala affären och vikten av bra logistik. I kombination med en vilja av att skapa långsiktiga kundrelationer kommer Jonas kunskap och erfarenheter att vara en stor tillgång för er, våra återförsäljare, där försäljningen idag ofta sker både online och i butik.

Sales Consultant
Susann Lahtela

Susann har under merparten av sitt arbetsliv arbetat med kundrelationer, med erfarenhet som både B2B och B2C-säljare inom ett flertal olika branscher. Försäljning och det personliga mötet är något som ligger Susann varmt om hjärtat och hennes varma bemötande och känsla för service kommer att vara en stor tillgång när hon tar sig an att utveckla relationen med er återförsäljare. Med Susannes drivkraft och servicekänsla har vi stora möjligheter att utveckla en modern och stark affär tillsammans. 

CEO
Therese Wåhlin

Therese har, som dotter i familjeföretaget Hasta, vuxit upp i organisationen och är sedan 2018 VD för verksamheten. Therese är civilingenjör i grunden och har alltid haft ett stort intresse för produktutveckling, design och marknadsföring. Genom att utveckla en modern, digital säljstrategi har Hastas varumärke stärkts och försäljningen ökat, både i butik och online. Therese tror på långsiktiga samarbeten och det präglar både hennes sätt att se på medarbetare och affärsrelationer. Nu när Hasta ska ta nästa steg och inleda en spännande tillväxtresa har Therese idéerna, ledarskapet och energin som krävs för att göra det möjligt.

Site Manager
Mathias Kaski

Mathias har arbetat på Hasta i 25 år och har varit med och utvecklat företaget till vad det är idag. Mathias började som medarbetare på lagret och har sedan dess haft olika ledande roller med fokus på den operationella driften. På senare år har Mathias ansvar utvidgats och idag har han en bred, ledande roll som berör allt från försäljning till utleverans. Mathias djupa kunskap i Hastas produkter och organisation och hans erfarenhet av att leda driften i företaget gör honom till en kraftfull nyckelspelare som kan ta idéer vidare till verklighet.  

Key Account Manager
Jonas Skoglund

Jonas har i sin senaste roll på ett stort, globalt logistikföretag, ansvarat för en bred kundportfölj med ett stort antal kunder inom e-handel. Detta har gett honom en gedigen förståelse för den moderna, digitala affären och vikten av bra logistik. I kombination med en vilja av att skapa långsiktiga kundrelationer kommer Jonas kunskap och erfarenheter att vara en stor tillgång för er, våra återförsäljare, där försäljningen idag ofta sker både online och i butik.

Sales Consultant
Susann Lahtela

Susann har under merparten av sitt arbetsliv arbetat med kundrelationer, med erfarenhet som både B2B och B2C-säljare inom ett flertal olika branscher. Försäljning och det personliga mötet är något som ligger Susann varmt om hjärtat och hennes varma bemötande och känsla för service kommer att vara en stor tillgång när hon tar sig an att utveckla relationen med er återförsäljare. Med Susannes drivkraft och servicekänsla har vi stora möjligheter att utveckla en modern och stark affär tillsammans. 

Site Manager
Mathias Kaski

Mathias har arbetat på Hasta i 25 år och har varit med och utvecklat företaget till vad det är idag. Mathias började som medarbetare på lagret och har sedan dess haft olika ledande roller med fokus på den operationella driften. På senare år har Mathias ansvar utvidgats och idag har han en bred, ledande roll som berör allt från försäljning till utleverans. Mathias djupa kunskap i Hastas produkter och organisation och hans erfarenhet av att leda driften i företaget gör honom till en kraftfull nyckelspelare som kan ta idéer vidare till verklighet.  

CEO
Therese Wåhlin

Therese har, som dotter i familjeföretaget Hasta, vuxit upp i organisationen och är sedan 2018 VD för verksamheten. Therese är civilingenjör i grunden och har alltid haft ett stort intresse för produktutveckling, design och marknadsföring. Genom att utveckla en modern, digital säljstrategi har Hastas varumärke stärkts och försäljningen ökat, både i butik och online. Therese tror på långsiktiga samarbeten och det präglar både hennes sätt att se på medarbetare och affärsrelationer. Nu när Hasta ska ta nästa steg och inleda en spännande tillväxtresa har Therese idéerna, ledarskapet och energin som krävs för att göra det möjligt.

Läs fler blogginlägg

Loading