fbpx

Vi älskar de nuvarande trenderna i varma toner, rundade former, torkade växter och allt däremellan. Men visst finns det också något lite spännande i att drömma sig bort och fundera lite på hur kommande trender ser ur? Här delar vi med oss av vår trendspaning inför 2021. 

Längtan till naturen

En trend som ligger helt rätt i tiden är den inspirerad av livet utomhus och den fantastiska naturen runtom oss. Här hittar vi skogens färgskala- från den djupa mossgröna till bruna, jordiga nyanser. Materialen är naturliga och solida med en enkelhet inspirerad av det traditionella hantverket. Skogs- och naturinfluenserna återkommer även i mönster där de gröna nyanserna dominerar och förmedlar naturens stilla lunk ända in i våra hem. 

Svart & vitt i kontrast

Denna minimalistiska trend är tillbaka i fräsch tappning- där svarta och vita nyanser kombineras på nya, spännande sätt. Off-white och mörkgrå skapar liv i inredningen tillsammans med svarta detaljer i metall och strukturerade ytor. Grafiska mönster ger spännande effekter utan att ta över tack vare den diskreta färgskalan. Denna trend ger oss möjlighet att skapa något helt nytt – utan att vandra för långt utanför vår comfort-zone. 

Lekfullt rött

För den som vågar ta ut svängarna i sin inredning kommer de röda nyanserna i en spännande, livfull trend. Färgskalan innehåller rosa och lila nyanser som drar blicken till sig och skapar kontraster. För den som vill hålla inredningen något mer diskret men ändå få in lite färg finns den härliga purpurfärgen eller den vackra dova plommon. Helt rätt är att kombinera och leka fritt med färgskalan på ett sätt som för tankarna till en närmast drömsk tillvaro. 

 

Harmonisk elegans

Med den skandinaviska stilen som bas, leker denna trend med toner ur denna beiga färgskalan kombinerat med ljusa trädetaljer. Den grå huvudfärgen har bytts ut mot “Iced coffee” som ger en varmare, mer avslappnad känsla i inredningen. De grå nyanserna finns kvar, men ur den ljusare änden på färgskalan och tillsammans med japanska influenser skapar denna trend en spännande inredning utan att ta över. 

 

Loading